QUI SOM  
     FEDERACIÓ DE DÒMINO DE TARRAGONA

//

 

JUNTA DIRECTIVA

PRESIDENT:

Diego Arjona Rey

VICE-PRESIDENTA:

Quiteria Teruel Guirao

SECRETARI:

Jose Luis Rius Poyo

TRESORER:

Antonio Cano Mercado

COMITE COMPETICION

Simón Perez García

PRESIDENTA D'HONOR:

Roser Cabra i Godo

CONTROL LLIGA

Miguel Rue 

PROJECTES


L'1 de Maig del 2014 s'ens va confiar per part de l'Assamblea extraordinària la direcció durant quatre anys d'aquesta Associació i amb  moltes ganes de servei i ens comprometem a fer-ho amb multíssima il.lusió.

Desde el primer moment sabem la dificultat que tindrem per millorar l'estructura de l'associació, tenint en compte els factors desfavorables de la situació econòmica que atravessa el pais i que repercuteix essencialment en les associacions lúdiques, que es mantenen a base de subvencions públiques i sponsors.

Però confiem en la nostra persistència i en transmetre l'optimisme als aficionats al dòmino que ens permetin aconseguir més equips que s'adhereixin a aquells campionats que estem organitzant, com LLIGA i COPA provincials i als que tenim en projecció com organitzar a nivell PROVINCIAL, REGIONAL, NACIONAL i ens atrevirem a dir INTERNACIONAL.

Tota la Junta està comprometida al projecte que passa per aconseguir els tres seguents objectius:

Aconseguir més equips federats: Per això contem amb l'entusiasme de l'Antonio Cano, que visitarà a aquells municipis que tinguin centres on practiquen el nostre esport i atraure'ls a la disciplina de la nostra organització.

Aconseguir sponsors: Per això tota la junta s'ha compromès, amb el President Diego Arjona al capdavant a visitar a totes aquelles institucions públiques i privades que puguin aportar alguna quantitat econòmica a canvi de publicitat, que les aportariem en forma d'utensilis amb els quals es practica el dòmino, com per exemple estuxos dels  jocs, fulles d'anotar les partides, bolígrafs, actes, cartells, etc...

Aconseguir més Publicitat, perque la nostra activitat sigui coneguda pels multíssims practicants al dòmino que es reuneixen diariament en una taula de joc i desconeixen per falta d'informació la nostre existència i dels aventatjes que ofereixen practicar aquest esport com una reglamentació i una competició que fa més emocionant el desenllaç del joc.

DIFICULTATS:

Sabem les dificultats que ens trovarem, però amb la nostre voluntat i amb l'ajuda de tots els actuals jugadors i equips ja federats, estem convençuts d'esquivar-les i aconseguir tots els nostres projectes.
 

OBJECTIUS


AMPLIAR LA PARTICIPACIÓ:

Ampliar l'inscripció dels equips Federats.
Actualment estan federats 20.
Ampliar el número de fitxes de jugadors federats
Actualment estan federats 222.

MODIFICAR EL FORMAT DE LA COMPETICIÓ:

L'actual de dividir els equips en dos categories ha quedat obsolet i poc competiu, així que buscarem noves fórmules que fagin que la competició il.lusioni novament a tots els equips participants. Per això estudiarem els diferents esquemes que hem sol.licitat als capitans d'equip i aplicarem el que considerem més competitiu i il.lusionant.

MODIFICAR ELS PREMIS DE SUBVENCIONS I PUNTS RANKING

Considerem que tinguin dret a subvencions, el màxim possible de federats, i no limitar els premis únicament a uns pocs. Per això estudiarem una fórmula on es puguin gestionar millor la quota de participació i les possibilitats de premi.

REBAIXAR EL COST D'INSCRIPCIÓ DELS EQUIPS

Actualment és de 150 eur i per aquest any intentarem rebaixar-lo a 125 eur. si quadran els números.
La temporada que ve el nostre desig serà rebaixar la quota de soci, segons l'evolució econòmica d'aquesta temporada.
L'OPEN de gala, DE FI I PRINCIPI DE TEMPORADA, tenim pensat realitzar-lo en les diferentes seus/pobles dels Equips a fi i efecte d'anar promocionant els mateixos, encara per decidir, però amb preus d'inscripció molt, molt assequibles perque puguin assistir el màxim de jugadors.

MAJOR CONTROL DE LA COMPETICIÓ

La competició serà controlada puntualment per en Simón Perez García que al davant del Comité de Competició, estarà pendent semanalment de les incidències que es puguin produir i resoldrà col.legiadament qualsevol conflicte que surgeixi. Les incidències i les resolucions de les mateixes seràn puntualment informades a tots els associats, amb claretat per la secretaría, el mateix dia que es produeixi.

PÀGINA WEB:

Estarà al dia dels esdeveniments que afectin a la nostra associació, per el qual es demanarà la la col.laboració dels capitans d'equip, per obtenir una major difusió en la mateixa, de cada un dels equips participants. Cada equip tindrà el seu espai per penjar l'informació en la pàgina. També s'actualizarà a l'apartat de FOTOS que s'anirà alctualitzant amb fotos actuals que vagin envíar els nostres equips.
 

RESUM

Som conscients d'efectuar aquests canvis estructurals en tant sols tres mesos i a l'estiu, no serà fàcil ni còmode, pero posarem en marxa aquest projecte i amb l'experiència que anirem obtenint a mesura que transcorri la temporada, estem convençuts que per la temporada 2015-2016, haurem aconseguit una major participació i l'interès competitiu que desitgem obtenir.

                               ¡!  ESPEREM COMPLIR LES NOSTRES IL.LUSIONS  ¡¡

                                                 LA JUNTA DIRECTIVA